ForsidenHelse og samliv> Medisin

23 nettsider i denne kategorien, nye 0 , oppdaterte 0 .
   
Emner
Akutt medisin [3]
Alternativ medisin [97]
Farmasi [3]
Fysioterapi [1]
Førstehjelp [3]
Medisinsk utstyr [1]
Oversikter [1]
Patologi [1]
Plastisk kirurgi [1]
Psykiatri [0]
Tidsskrifter [1]
 

 
Forsøksperson - Testperson.no
Vitenskapen trenger forsøkspersoner. Som forsøksperson bidrar du til utvikling av nye legemidler, kosttilskudd og produkter. Her er det oversikt over forsøk der testpersoner trengs i Norge.
 
Barneallergi
Dette er et nettsted hvor foreldre,ungdom og helseperosnell kan få informasjon og praktiske råd om forskjellige typer av allergiske sykdommer hos barn. Redigert av barnelege. Spør barnelege Chandra Devulapalli om barneallergi og få gratis svar. Flere nyt
 
dagkirurgi.no - informasjon om artroskopi
dagkirurgi.no inneholder informasjon om artroskopi i kne, skulder, ankel og albue for pasient, lege, fysioterapeut, manuellterapeut og kiropraktor.
 
Dokter Online
Doktor Online er en norsk møteplass om helse og livskvalitet. Her treffer du landets fremste leger, jordmødre og andre fagfolk. Du kommer også i kontakt med andre mennesker med erfaring, opplevelser og kunnskap som kan være nyttig for deg. Tjenesten er
 
Fagertun sykehjem, Hadeland
Sykehjemmets målsetting er omsorg for hele mennesket, og vi bestreber oss derfor til det ytterste for at den enkelte beboer skal ha høyest mulig livskvalitet hos oss.
 
Fylkessjukehuset i Haugesund
Kontaktinformasjon, administrative saker, informasjon om kvinneklinikken og dagbehandlingsenheten.
 
GYNhamar
Spesialistpraksis for gynekolog Heidi Hurlen Solbakken i Hamar, som drives uten driftstilskudd og kan derfor ta imot kvinner uten henvisning fra annen lege.
 
Helsestasjon for ungdom
På Oasen helsestasjon kan ungdom komme gratis til hver mandag ettermiddag uten timebestilling for å få hjelp med prevensjon, problemer eller bare for å prate med en voksen.
 
Hjertesenteret i Oslo
Utfører angiografi, blokking (PTCA) og åpne hjerteoperasjoner. Informasjon om senteret, aktuelt, vanlig spørsmål og medisinske resultater.
 
Kvinnelegen.no
Under Kvinnelegen.no skal det tas opp alt som har kvinners helse å gjøre. Vi har startet med gynekologiske emner og vil etter hvert også ta opp andre sykdommer og tilstander som har med kvinner å gjøre.
 
Legevakten.no
Startside for helsepersonell og pasienter. Oversikt over norske legevakter og legekontorer. Fagstoff, tips og veiviser til helseinformasjon på nettet.
 
Legevakten.no/pasient
Startside for pasienter, med oversikt over norske legevakter og legekontorer, og veiviser til helseinformasjon på nettet.
 
Legevakter i Norge - komplett oversikt
Oversikt over alle kommunale legevakter i Norge, med telefonnummer og annen kontaktinformasjon.
 
Lofoten Sykehus
Lokalsykehus på Gravdal i Lofoten med tilbud innen kirurgi, indremedisin, radiologi, gynekologi- og fødselshjelp, voksenpsykiatri og barne- og ungdomspsykiatri.
 
Lommelegen - ditt helsesenter på Internett
Lommelegen er ditt helsesenter på Internett. Over 3000 søkbare sider om helse, sykdommer, sex og samliv og mye annet. Finner du ikke svar på dine spørsmål kan du spør og få svar fra et panel av leger og spesialiser.
 
Lommelegen.no
Lommelegen.no tilbyr informasjon om symptomer, sykdommer, skader, samliv og seksualitet.
 
Naprapati
Behandling av muskel- og leddplager. Sentral beliggenhet og gode parkerings muligheter.
 
Nettdoktor.no
NettDoktor.no er en medisinsk webside som inneholder mer enn 500 fakta-artikler om sykdommer og synptomer. Hos oss kan du få generelle råd om helse, lese om ulike legemidler og utveksle meninger og erfaringer i våre debattgrupper.
 
Rikshospitalet
Universitetssykehus og en del av Helse Sør RHF. Sykehusets hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og rådgivning. Omfattende nettsider.
 
Sentralsykehuset i Akershus
Informasjon og nyheter om sykehuset.
 
Tidsskrift for Den norske lægeforening
Generelt medisinsk tidsskrift som utgis av Den norske lægeforening. Søk etter medisinske artikler som har stått i tidsskriftet.
 
Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN)
Informasjonsportaler for pasienter, fagfolk, jobbsøkende, og media.
 
www.giblod.no
Blodbanken trenger din hjelp for å hjelpe andre.
 

Registrer en side!


 
Forsiden | Kontakt oss | Siste 50 | POP 50 | Webmaster | | Legg til en side


© Copyright 2000 - 2008