ForsidenTjenester og service> Vakthold og sikkerhet

24 nettsider i denne kategorien, nye 0 , oppdaterte 0 .
   
Emner
Adgangskontroll [0]
Alarmer og låser [1]
Brannsikring [5]
Etterforskere [0]
Gjerder og porter [0]
Overvåkning [0]
Personlig sikkerhet [2]
Tyverisikring [1]
Vaktselskaper [3]
Vektere [0]
 
 

 
Cardtech AS
Tilbyr salg, service og support av DataCard maskiner og programvare.
 
Cebon Norge AS
Selskapet utvikler og forhandler brannsikkerhetsprodukter, primært rettet mot privatmarkedet. Kontor i Oslo og andre steder i utlandet. Nettstedet gir faglige tips og brukerveiledninger.
 
Cobra sikkerhetstjeneste
Vaktfirma lokalisert i Langevåg litt utenfor Ålesund. Tjenesteoversikt, nyheter og firmainformasjon. Har også nettbutikk.
 
Exit AS
Selger ledesystemer og rømningsveimerking basert på etterlysende produkter.
 
HMS-siden
HMS-siden er et ressursnettsted for verneombud, verne- og helsepersonell, sikkerhetspersonell og andre som er interessert i helse, miljø og sikkerhet. Her finner du nyheter, diskusjonsforum og lenker til annen HMS-informasjon.
 
Hornes AS
Tilbyr sikkerhets- og distribusjonsteknikk.
 
ISV Gruppen
Leverer vektertjenester samt elektroniske og mekaniske sikringsprodukter til bedrifts- og privatmarkedet på vestlandet. Kontor i Bergen.
 
K-N Security AS
Leverer løsninger for generell anti-tyveri-merking og sikring av dataprodukter. Nettstedet gir eksempler. Kontor i Bærum.
 
NorAlarm AS
Tilbyr innbrudds- og brannalarmer, vektertjenester og adgangskontrollsystemer til privat- og bedriftsmarkedet. Kontor og alarmstasjon i Stavanger. Avdeling i Haugesund. Nettstedet presenterer problemstillinger og løsninger.
 
Norsk Personservice
Leverer tjenester relatert til sikkerhet og etterforsking opp mot det offentlige, næringsliv og private. Kontor på Mogreina. Nettstedet beskriver tjenestene.
 
Norsk Sikkerhets Service
Tradisjonelle vektertjenester og utdanning av vektere. Verditransport og -oppbevaring. Parkeringssystemer. Kontor og alarmstasjon i Oslo. Nettstedet gir fyldig presentasjon av foretakets tilbud.
 
Norsk vektertjeneste
Alarm-, vekter- og vaktmestertjenester. Renhold. Kontor og alarmstasjon i Oslo.
 
Oktopus butikk-kontroll
Enkeltmannsforetak som utfører sivil overvåking av kunder og ansatte, og har nettbutikk med salg av diverse sikkerhetsskap og safer.
 
Optimal Sikkerhet AS
Tilbyr vakt- og kontrolltjenester samt kursing og rådgivning innen førstehjelp, brannvern mm. Nettstedet gir utfyllende informasjon. Kontor i Oslo.
 
Sector Alarm AS
Leverer boligalarm med vektertjeneste til privatmarkedet. Representert flere steder i landet. Nettstedet presenterer foretakets tilbud.
 
Sector Sikkerhetsbyrå
Firmaet besitter spisskompetanse innefor svinnforebyggende arbeid, svinnreduserende tiltak og etterforskning av svinnkilder. Spesialisert innenfor sivilt vakthold på kjøpesentere. Kontor i Oslo. Nettstedet presenterer problemstillinger og løsninger.
 
Securitas AS
En del av det internasjonale konsernet Securitas Group. Leverer teknikk og manuelle tjenester, samt verditransport og kursvirksomhet. Kontorer i hele landet. Nettstedet gir presentasjoner av problemstillinger og løsninger.
 
Sikkerhetspartner
Manuelle kontroll- og vektertjenester. Kontor i Hamar. nettestedet gir en kort presentasjon av tilbudet.
 
StorOslo Sikkerhetstjeneste AS
Firmaet har hundetjeneste som sin nisje i vaktmarkedet. Nettstedet presenterer relevant informasjon, men også mye om hva du bør være oppmerksom på når det gjelder 419, Nigeriansk Svindel!
 
Syncron
Leverer tjenester innen vakt, sikkerhets- og servicetjenester nord for Dovre. Kontor i Trondheim. Nettstedet presenterer tjenestene og gir en kort innføring i vekteryrkets historie.
 
Trygg og Sikker AS
Firmaet leverer datasikringsprodukter, samt brannvernprodukter og alarmsystemer til privatmarkedet. Nettstedet belyser relevante probelmstillinger og gir fyldige veiledninger og tips om sikkerhet i hverdagen. Kontor i Oslo.
 
Vakt Service AS
Landsdekkende leverandør av alarm, lås og beslag, adgangskontroll, ITV og manuelle tjenester til bedrifts- og privatmarkedet. Nettstedet presenterer problemstillinger og løsninger og gir oversikt over virksomheten generelt.
 
Varslingssystemer AS
Et selskap i Hafslund-konsernet. Adgangskontroll, TV-overvåking, innbruddsalarm, produksjon av ID-kort, tid- og besøksregistrering m.m. Forhandlere i hele landet. Nettstedet presenterer problemstillinger og løsninger.
 
Vicon Norway A/S
Totalleverandør av ITV-produkter. Nettstedet inneholder fullstendig produktoversikt i PDF-format. Kontor i Oslo.
 

Registrer en side!


 
Forsiden | Kontakt oss | Siste 50 | POP 50 | Webmaster | | Legg til en side


© Copyright 2000 - 2008