ForsidenReligion og filosofi> Scientologi

12 nettsider i denne kategorien, nye 0 , oppdaterte 0 .

 
Den religiøse jakten fortsetter
Scientologene driver aktiv klappjakt på folk som legger ut avsløringer på Internett. Tvilsom juss blir brukt for å skremme leverandørene til å stenge norske hjemmesider. - Ikke noe å bry seg om, hevder norsk advokat. [Dagbladet]
 
Dianetikk
Beskrivelse av dianetikk, med mulighet til å bestille en bok om emnet.
 
Google sensurerte norske scientologi-lenker
Den amerikanske DMCA-loven kan brukes til mye: Andreas Heldal-Lund fikk brev fra søkemotoren Google, der det går frem at scientologi-kirken har bedt dem fjerne lenker til hans scientologi-kritiske nettsted Xenu.net. (digi.no)
 
Norsk anti-scientolog linket igjen
Den norske scientologi-kritikeren Andreas Heldal-Lund vil fortsatt komme opp blant søkeresultatene på Google. Årsaken er påtrykk fra ytringsfrihets-forkjempere i USA. (IT-avisen)
 
Scientologi -en norsk introduksjon
Scientologien som religion oppsto på 50-tallet og dens grunnlegger var science fiction forfatteren L. Ron Hubbard (1911-1986).
 
Scientologi Kirken Norge
Scientologi henvender seg til ånden – ikke bare kroppen eller sinnet – og den tror at mennesket er langt mer enn et produkt av sitt miljø eller sine gener.
 
Scientologi-kirken må betale erstatning til avhopper
For første gang har Scientologi-kirken i Norge fått en fellende dom mot seg i høyere norsk rett. Kirken må betale 600.000 kroner i erstatning til et tidligere medlem. [Aftenposten]
 
Scientologidom
Borgarting Lagmannsrett dømmer scientologi kirken til å betale et tidligere medlem 600 000 i erstattning.
 
Scientologikirken kastet ut
Representater ble utvist fra området til universitetet i Oslo. De skal ha forsøkt å rekruttere medlemmer i flere uker, under dekke av å tilby jobb som korrekturlesere.
 
Senteret for Religiøs Teknologi
Beskrivelse av senteret, som har som oppgave å sørge for at de religiøse teknologiene i dianetikk og scientologi utøves i henhold til scientologikirkens mål og standarder.
 
Thetanerne er avslørt
En advarsel mot scientologi skrevet av Tarjei Straume.
 
U-MAN og Scientologikirken
Beskrivelse av en aksjon for å informere selskaper som benytter tjenester fra U-MAN i Skandinavia om at dette er en scientologibedrift.
 

Registrer en side!


 
Forsiden | Kontakt oss | Siste 50 | POP 50 | Webmaster | | Legg til en side


© Copyright 2000 - 2008