ForsidenKultur og underholdning> Organisasjoner

13 nettsider i denne kategorien, nye 0 , oppdaterte 0 .

 
Kokkenesmesterlaug Harstad Og Omegn
Her vil du finne informasjon om hva vi i Kokkenes Mesterlaug Harstad og Omegn arbeider med, våre arrangementer, stunts, styret, medlemmer og annet nytt innenfor kokkefaget.
 
Borg Speidergruppe på nett
Borg Speidergruppe holder til i Sarpsborg, og er den største speidergruppa i Sarpsborg.
 
BrattvågKoret
BrattvågKoret er et kor fra Brattvåg i Haram kommune
 
Camilla litteratur og kulturhistorisk forening
Forening for kvinner som liker foredrag, utflukter og godt selskap.
 
Du store verden
Et samarbeidsnettverk for organisasjoner, institusjoner og grupper som arbeider innenfor kulturformidling mellom Sør og Nord og i dagens flerkulturelle norske samfunn.
 
If idrettskole 2005
Alle gutter og jenter i alderen 13 til 18 år inviteres med dette til idrettskole på Evje. Skolen finner sted fra mandag 8. til fredag 12. august.
 
Kritikerlaget
Medlemsorganisasjon for kritikere av kunst, litteratur, teater, musikk og dans. Om laget, medlemsliste, enkelte artikler fra medlemsbladet "Krit.sirkelen" og medlemssider.
 
Norsk Kultur
Organisasjon som arbeider for å bevare og fremme norsk kultur. Artikler med henvisninger/pekere, fokuserer noe på innvandring. Nyheter og kommentarer.
 
Norsk Kulturforum (NOKU)
Et landsomfattende faglig forum som skal fremme forståelsen for kulturlivets betydning i samfunnet og være pådriver i kulturpolitiske spørsmål.
 
Norsk Kulturhus Nettverk
En interesseorganisasjon for norske kulturhus som skal synliggjøre, samordne og utvikle kulturhusenes ressurser og kompetanse.
 
Norsk kulturråd
Kulturrådet forvalter Norsk kulturfond og er rådgiver for det offentlige i kulturspørsmål. På nettstedet finnes informasjon om kulturrådets aktiviteter på forskjellige områder.
 
Norsk teater- og orkesterforening (NTO)
Arbeidsgiver- og interesseorganisasjon for profesjonell musikk og scenekunst.
 
Norske Kunstforeningers Landsforbund
Nasjonalt samarbeidsorgan for kunstforeninger i Norge. Informasjon om seminarer, nytt fra kunstforeningsnettverket, administrativ informasjon og utstillingskalender.
 

Registrer en side!


 
Forsiden | Kontakt oss | Siste 50 | POP 50 | Webmaster | | Legg til en side


© Copyright 2000 - 2008