ForsidenBolig og interiør> Ovner og ildsteder

8 nettsider i denne kategorien, nye 0 , oppdaterte 0 .

 
Alt om peiser, ovner og piper
Feiermester Alf Petter Pettersen utfører oppdrag vedrørende peiser, ovner, piper og rådgivning. På denne siden ligger det også fyringstips
 
Bo bedre AS
Totalleverandør innen peiser, ovner, peisutstyr og stålpiper som er godkjent mesterbedrift med designildsteder som spesialfelt. Lokalisert i Tromsø og Oslo.
 
Dovre
Med Dovre har du massevis av muligheter til å lage akkurat det ildstedet du ønsker deg!
 
Rodvelt Gassutstyr - gasspeiser og utelys
Rodvelt Gass er spesialister på gassutstyr for bolig og industri. Vi importerer gasspeiser som peisinnsatser og gasskaminer, og designer og utvikler egne produkter som vår gasslampe.
 
Salg og montering av Svenske og Finske kakkelovner
Kakkelovn Vest holder til i Bergen, selger og monterer flotte svenske og finske kakkelovner over hele sør Norge. Monterer også vanlige ovner. Flislegging av bad. Murarbeid inne og ute. www.kakkelovn.net
 
Sigurd Ziem A/S
Sigurd Ziem as er en bedrift som i 85 år har drevet med salg og installasjon av ildsteder i Bergen og Hordaland. Utsalg i Fana og Åsane.
 
Varme AS
Leverer og monterer ovner, peiser, stålpiper og oljefyrte ildsted. Utstilling i Minde Allé. Bilder av vareutvalget, kart og kontaktinformasjon.
 
Varme AS
Bergensfirma som leverer og monterer ovner, peiser, stålpiper og oljefyrte ildsted. Bilder av vareutvalget, kart og kontaktinformasjon.
 

Registrer en side!


 
Forsiden | Kontakt oss | Siste 50 | POP 50 | Webmaster | | Legg til en side


© Copyright 2000 - 2008