Forside > Hjelp > FAQ

Annonsere
F.A.Q.
Kikkhull
Endre
Symboler
Søkebokser
Søketips

Ved registrering
Avtalen
Produkt- og prisliste
Registrer

FAQ

Her er spørsmål og svar om Fjalar.

1. Hva er Fjalar?
  2. Hvorfor navnet Fjalar?
  3. Hvem driver Fjalar?
  4. Adresser og telefonnummer?
  5. Hvordan gjør jeg Fjalar til min første side når jeg starter min Internett forbindelse?
  6. Hva kommer med i Fjalar?
  7. Hvordan kommer min side med i Fjalar?
  8. Kan jeg være til hjelp på noen måte?
  9. Kan jeg kopiere fra Fjalar?
  10. Hvem har rettighetene til Fjalar?
  11. Hvordan kan jeg annonsere på Fjalar?
  12. Hva koster det å bruke tjenesten Fjalar?
  13. Hvor mange besøkende har Fjalar?
  14. Blir alle som besøker Fjalar registrert?

1.Hva er Fjalar?

Svar: Fjalar er en tjeneste for deg som bruker Internet. Målet er å samle flest mulig linker til forskjellige sider, slik at det blir lettere for deg som bruker å finne det du søker etter. Idéen kom etter noen år som Internett-bruker, og hensikten er å finne frem til tjenester man bruker i dagliglivet. Etter hvert som Fjalar vokser, vil du finne landsdekkende sider. Det vil også komme sider for hvert fylke, så kommune. Vi vil på denne måten prøve å legge sidene tilrette slik at du lett finner frem.

Opp

2. Hvorfor navnet Fjalar?

Svar:  Navnet Fjalar kommer fra norrøn mytologi. Fjalar er dels navnet på forskjellige Jotner og dverger. Fjalar var en de de dvergene som tok livet av Kvase, dels navnet på den røde hanen som galer i Jernskogen når Ragnarok bryter ut.

3. Hvem driver Fjalar?

Svar: Stedet drives av Sydvest Media SA.

Opp

4. Adresse og telefonnummer?

Svar:
Sydvest Media SA
Nygård
5378 Klokkarvik

Opp

5. Hvordan gjør  jeg Fjalar til min første side når jeg starter min Internett forbindelse?

Svar: I IE velger du verktøy, så velger du Alternativer for Internett. Der finner du flere mapper, du velger mappen Generelt. Det første som står der er startside, når du er på siden til Fjalar trykker du på knappen: Bruk gjeldende. Eller du skriver inn i ruten: http://www.Fjalar.no Du har nå gjort Fjalar til din startside. Du kan også se nederst på alle siden der det står: Sett Fjalar som startside. Ved å trykke på den linken vil du sette Fjalar automatisk som din startside.

Opp

6. Hva kommer med i Fjalar?

Svar: Det meste kommer med så lenge det følger våre regler som bygger på norsk lov. Men vi skiller på firma sider som ligger i firmakatalogen og private, offentlige og organisasjoner som ligger i emnekatalog. Du kan også registrere din side i vår katalog og søkemotor, da trykker du her.

Opp

7. Hvordan kommer min side med i Fjalar?

Svar: Se spørsmål 6.

Opp

8. Kan jeg være til hjelp på noen måte?

Svar: Ja, det kan du ved å bruke siden og komme med tips til oss. Du er også til stor hjelp ved å fortelle om siden til alle du er i kontakt med. Du kan også registrere din side eller en side du mener bør være med i vår søkemotor- da trykker du her.

Opp

9. Kan jeg kopiere fra Fjalar?

Svar: Nei, det er ikke lovlig å kopiere fra siden. Ta heller kontakt med oss, så vil vi sende deg det du er interessert i.

Opp

10. Hvem har rettigheten til Fjalar?

Svar:
Sydvest Media SA
Nygård, NO 5378 KLOKKARVIK
Opp

11. Hvordan kan jeg annonsere på Fjalar?

Svar: Du kan se på sidene annonsere eller ta kontakt med oss på  E-post eller telefon / faks.

Opp

12. Hva koster det å bruke tjenesten til Fjalar?

Svar: Tjenesten er gratis for alle. Det som koster er å annonsere. De tjenestene det koster å bruke er det også opplyst prisen på.

Opp

13. Hvor mange besøkende har Fjalar?

Svar: Det varierer noe, men snittet ligger på ca. 90.000 - 120.00 oppslag hver dag og 120.000 - 150.000 bruker pr.mnd

Opp

14. Blir alle som besøker Fjalar  registrert?

Svar: Ja, alle som besøker Fjalar legger igjen spor etter seg. Det er på denne måten vi kan se hvor mange som besøker oss. Vi kan se IP adressen, hvilke operativsystem vedkommende bruker, hvilke side man er på, hvor lenge man oppholder seg og hvor mange sider man besøker. I tillegg, hvilket land besøket kommer fra, osv..

Opp

Forsiden | Annonsere | Hjelp | Legg til en side | Kontakt oss | Siste 50 | POP 50 | SponsorAD |Personvern | Tjenestevilkør | Webmaster?

Sett Fjalar som startside | Legg Fjalar i favoritter

Copyright  2000 - 2018